fbpx

Политика конфиденциальности

 

 

Для виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку моїх персональних даних.

Для виконання вимог ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р № 2297-VI добровільно даю згоду на обробку без будь-яких обмежень моїх персональних даних сайту dobre-maty.com, зазначених у формі реєстрації і / або формі замовлення і добровільно наданих мною , з метою ідентифікації суб’єкта персональних даних, як покупця, і / або контрагента при здійсненні господарських відносин.

Реєстрацією або заповненням форми замовлення підтверджую, що я письмово повідомлений (а) про включення моїх персональних даних до бази персональних даних сайту dobre-maty.com, мета збору та обробки персональних даних (відповідно до зазначеної в цьому документі мети), а також про мої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з яким суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого ораганах або в суд;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки. Також підтверджую, що поінформований про те, що для виконання прав, на отримання інформації про зберігання персональних даних, зміни або знищення своїх персональних даних необхідно звернутися до адміністратора сайту dobre-maty.com, за адресою info@dobre-maty.com.